Zapratite nas na Instagramu-u i pogledajte našu ponudu
Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite popust
Nađite savršen poklon za vas i vaše najbliže
Zapratite nas na Instagramu-u i pogledajte našu ponudu
Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite popust
Nađite savršen poklon za vas i vaše najbliže

TVOJA POTRAGA SE ZAVRŠAVA OVDE...

Prodavnica

Ova šarmantna postavka od dve šolje sa tacnama donosi toplinu i veselje svakom trenutku ispijanja kafe ili čaja. Svaka šolja je dekorisana s ljupkim motivima mačaka i srca, što ovaj set čini savršenim poklonom za ljubitelje mačaka i one koji cene unikatni dizajn. Zabavni i šareni crteži mačaka u različitim pozaama, praćeni vibrantnim crvenim srcima, stvaraju neodoljivu kombinaciju koja će razveseliti svaki dom.

Izrađene od visokokvalitetnog porcelana, ove šolje su kako funkcionalne, tako i dekorativne. Glazura na porcelanu osigurava da su šolje otporne na mrlje i lako se održavaju, dok čvrsta konstrukcija garantuje dugotrajnu upotrebu. Tacne su dizajnirane da savršeno odgovaraju šoljama, pružajući stabilnu površinu za vaše piće i prostor za kašičicu ili sitne poslastice.

Sa kapacitetom koji je idealan za jutarnju kafu ili popodnevni čaj, ove šolje su i praktične i estetski privlačne. Set dolazi u pažljivo dizajniranom pakovanju, što ga čini odmah spremnim za darivanje. Bilo da se poklanja za rođendan, praznik ili kao znak pažnje, ovaj set šolja sa tacnama će sigurno biti dočekan sa osmehom.

BGGAP SOLJA 2 CATS HEARTS
Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Korišćenjem ove veb stranice prihvatate našu Politiku zaštite podataka.
Opširnije