Profesionalni Gimbal – stabilizator – 3 ose

10,990.00 RSD

Qty:

Zabeležite sve lepe uspomene i to kao pravi profesionalac. Snimajte i slikajte koristeći Stabilizator za mobilni telefon koji radi po 3 ose. gimbal

Kvalitetno napravljen i vrlo lak za upotrebu, gimbal pravi od vašeg video zapisa profesionalni snimak. Uz ovaj fenomenalni uređaj dobijate i aplikaciju prilagođenu za Android i IOS mobilne telefone. Aplikacija Gimbal Go vam omogućava da koristite svoj stabilizator na najadekvatniji način, a takođe vam nudi i dodatne opcije za praćenje osoba na snimku ili dodatnu stabilizaciju.

Pored stabilizator za mobilni telefon nalazi se uputstvo na Engleskom jeziku, punjač i tripod uz pomoć koga ćete moći stabilno da postavite svoj Stabilizator i osetite drugu dimenziju korišćenja kamere na telefonu.

Na telu stabilizatora se nalazi nekoliko tastera kao i indikatori za punjenje baterije.

Pored tastera za paljenje gimbala tu je i džojistik za okretanje vašeg telefona za 360 stepeni po tri ose. Takođe, tu je i dugme za Zoom In i Zoom Out kojim vrlo lako možete uhvatiti najbolji kadar za vas. Sam stabilizator ima više modova za snimanje što dodatno poboljšava vaše korišćenje ovog sjanog proizvoda.

Vrlo je lagan (400g) što vam omogućava da neometano snimate u trajanju od oko 6 sati.

 

Pogledajte i naš stabilizator 3U1 koji radi stabilizaciju po jednoj osi. Lak i praktičan nudi vam stabilizaciju video snimka, selfie stick i stativ u jednom proizvodu. Dodatna stavka jeste Buletooth taster za slikanje i snimanje. Pogledajte ovde.

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram